Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Woonhuizen

Uw eigen woonhuis bouwen mag gelden als een van de belangrijkste, mooiste en meest lonende dingen in uw leven. Natuurlijk verdient dit de grootst mogelijke zorg en aandacht. U brengt er immers het grootste deel van uw leven in door en als het goed is komt u er steeds weer met plezier in thuis.

Chris Ghijsen Architect is u behulpzaam bij het bouwen van uw eigen huis. Geheel naar en volgens UW wensen. Dit kan een eigentijds huis zijn, modern en strak . Of juist een woning met een wat meer traditioneel uiterlijk. Maar traditioneel betekent geenszins oubollig en belegen. Samen bekijken we welke architectuur u het beste past.

Chris Ghijsen Architect weet er voor u altijd de juiste draai aan te geven. Laat u door onderstaande voorbeelden met elk hun eigen unieke verhaal alvast inspireren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren