Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verbouwing

Welke geheimen liggen er in uw woning besloten?

Het kan zijn dat uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen voldoet. Of uw woning blijkt een energieslurper. Toch bent u in de loop der jaren gewend en vertrouwd geraakt met de woning en omgeving zodat verhuizen en verkopen geen optie voor u zijn. Levensloopbestendig wonen en verduurzaming van de woning komen dan in beeld.

Chris Ghijsen Architect neemt uitgebreid de tijd om samen met u te bekijken wat er aan uw huidige woning schort en welke mogelijkheden er zijn om de woning uit te breiden, anders in te delen of van een frisse nieuwe look te voorzien. U zult er versteld van staan welke geheimen er in uw huidige woning schuilen en wat er allemaal mogelijk is om deze weer helemaal bij de tijd te brengen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren