Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

Levensloopbestendig wonen, gevelrenovatie en verduurzaming van bestaande woningen en bedrijfspanden zullen een steeds grotere vlucht nemen. De meeste leveranciers leveren alleen deeloplossingen maar wie kijkt er naar het totale plaatje?

 

Chris Ghijsen

Chris Ghijsen (Heerlen 1958), naamgever van het bureau, heeft van jongs af aan belangstelling voor de bouwkunst en rondde met succes de HTS te Heerlen en de TU te Eindhoven af. Hij werkte met en bij gerenommeerde architectenbureau's en leerde zo kennis en kunde uit te diepen. In zijn architectuur streeft hij naar een zuivere eenvoud en een afgewogen balans tussen traditie en moderniteit.

Sinds 2009 werkt hij geheel zelfstandig in het Limburgse Susteren, beroemd om zijn prachtige Romaanse basiliek. Hij is vertrouwd met nagenoeg elke gemeente in de regio en daarbuiten en is voor deeldisciplines met vakbekwame specialisten omringd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren