06-40737284          ch.ghijsen@home.nl        

Over ons

Levensloopbestendig wonen, gevelrenovatie en verduurzaming van bestaande woningen en bedrijfspanden zullen een steeds grotere vlucht nemen. De meeste leveranciers leveren alleen deeloplossingen maar wie kijkt er naar het totale plaatje?

De complexiteit van de bouwopgave neemt, onder druk van milieuwetgeving, zienderogen toe. BENG, MPG en OLO zijn tegenwoordig gangbare termen waarmee lang niet iedereen vertrouwd is. Alleen een deskundige en betrouwbare partner kan u wegwijsmaken in deze materie. 

De mogelijkheden die ruimtelijke planning biedt worden lang niet altijd ten volle benut. Het loont zeer de moeite in een zo vroeg mogelijk stadium met Chris Ghijsen Architect contact op te nemen en uw bouwwensen te bespreken. We kunnen dan samen bezien, in overleg met de gemeentelijke overheid, welke mogelijkheden er zijn om uw plan te realiseren. Het is onze ervaring dat er veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie denkt.

Chris Ghijsen

Chris Ghijsen (Heerlen 1958), naamgever van het bureau, heeft van jongs af aan belangstelling voor de bouwkunst en rondde met succes de HTS te Heerlen en de TU te Eindhoven af. Hij werkte met en bij gerenommeerde architectenbureau's en leerde zo kennis en kunde uit te diepen. In zijn architectuur streeft hij naar een zuivere eenvoud en een afgewogen balans tussen traditie en moderniteit, passend in het huidige tijdsbestek.

Sinds 2009 werkt hij geheel zelfstandig in het Limburgse Susteren, beroemd om zijn prachtige Romaanse basiliek. Hij is vertrouwd met nagenoeg elke gemeente in de regio en daarbuiten en is voor deeldisciplines met vakbekwame specialisten omringd. Zodat in elke fase van het planproces een soepel verloop van uw bouwplan gewaarborgd is.