Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bedrijfspanden

Als ondernemer streeft u groei na. In de praktijk betekent dit dat elk bedrijfspand, elke winkel of praktijk vroeg of laat uit zijn jasje groeit.

Chris Ghijsen Architect begrijpt dat uw bedrijfspand uw visitekaartje is en helpt u graag bij de modernisering van uw pand. Dit kan zijn een verbouwing, (gevel-)renovatie, een passende uitbreiding of algehele nieuwbouw.

Chris Ghijsen Architect weet als geen ander uw pand weer bij de tijd te brengen met een frisse, tijdloze elegante en (indien gewenst) gedurfde uitstraling waar u als ondernemer weer jaren mee voor de dag kunt komen.

Architect Chris Ghijsen zorgt dat u zich altijd thuis voelt. Als architect van onder meer woonhuizen en bedrijfspanden houdt Chris Ghijsen altijd rekening met de meest specifieke wensen van de uiteindelijke gebruiker.

Chris Ghijsen Architect
Copyright © 2019 Chris Ghijsen Architect
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren